Fluister-kind coaching op afspraak.

FLUISTER-KIND COACHING, hoe werkt dat?

Vanuit de opleiding tot kindertolk, heb ik leren zien dat kinderen jou als ouder helemaal zien. En zoals jij op alle wezenlijke vlakken het beste wenst voor je kind. En jij je daar met alles wat je hebt voor in wil zetten, is dit andersom ook het geval.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is PHOTO-2019-05-18-15-26-43-3-noterend-op-flipover-Lezin-bewerkt-564x1024.jpg
Noterend wat ouders kinderen wensen….. en dus….. wat kinderen ouders wensen. En dat is heel veel moois

Maar er zijn een aantal bijzonderheden aan jouw relatie met jouw kind. Je kind ziet jou HELEMAAL. Je kind ziet / voelt ook de kwaliteiten die jij niet ontwikkeld hebt, en reageert daar óók op.

Een voorbeeld; Misschien heb jij niet geleerd om echt heel boos te worden omdat je als kind de conclusie hebt getrokken dat je dan niet geliefd werd. Het kan dat je daardoor ook een enorme kracht laat liggen. En dat je kind je daarop aanspreekt door héél boos te worden, en jij keer op keer tot diep vanbinnen geconfronteerd wordt met dit onder ontwikkelde deel van je, een innerlijke kind stuk zou je dit kunnen noemen. Deze innerlijke kind stukken zijn zo met jezelf verweven, dat je ze zelf vaak niet meer kan zien, je zou het een blinde vlek kunnen noemen. Je kind ziet en voelt dit en reageert daarop.

Ga jij aan de slag met dit kind stuk in jezelf, dan kan en zal je kind die enorme boosheden achterwege laten. Jij hebt de boodschap van je kind ontvangen, jij gaat met je innerlijke kind stuk aan de slag en je kind kan verder met zijn eigen ontwikkeling. Als de boosheden terug komen, kijk dan bij jezelf naar binnen, wat heeft dit innerlijk kind-stuk van jou nodig om zich te blijven ontwikkelen, zodra je daar weer naar terug gaat, zal je kind de hevige boosheden weer loslaten. Zo werkt het, op deze manier spiegelen kinderen jouw onderontwikkelde stukken met de wens dat jij je als mens blijft ontwikkelen.

Omdat het vaak een blinde vlek betreft, is het lastig om dit zelf te zien. Als je als vis altijd in troebel water zwemt en daarin prima overleeft, is het lastig om op te merken dat dit water troebel is. In je herinnering is dit altijd zo geweest en waarom zou je daar een punt van maken. Nou, dat doet je kind voor jou, en dat is mooi. Want voor het geluk van je kind ben je bereid veel/alles te doen. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om je kind hierin “op te voeden”, in dit stuk wat jou als ouder zo raakt. Maar dit werkte niet, want je kind doet dit voor jou. Om jou iets duidelijk te maken.

Ik ben er voor je om de boodschap van je kind helder te krijgen, uit het stuk dat jou zo raakt. Gun je kind dat je de moeite neemt, zijn of haar boodschap voor jou te zien.

Bijdrage

Je mag een bijdrage doen, maar dit is niet verplicht. Ik vind het prettig als dit laagdrempelig is, als ik iets uit mag proberen waar ik in geloof, dan is het voor mij fijn als daar niet meteen een bedrag aan hangt. En als ik merk dat ik ontzettend geholpen wordt door een toegewijd persoon in een stuk waar ik al lang mee worstel, dan vind ik het erg fijn om daar iets tegenover te stellen. Echt even goede vrienden bij wel of geen bijdrage. @p, bel, sms of mail me even als je een bedrag wil doneren of hier vragen over hebt.

Hoe en waar?

De afspraak hebben we via Whatsapp beeldbellen. Dus we zitten allebei ergens ( thuis ) waar we niet gestoord worden en een stabiele wifi verbinding hebben. Eventueel kan het ook zonder beeld. Met koptelefoon werkt vaak beter dan zonder. Als je het fijner vind om live af te spreken, dan ben je welkom in mijn fijne praktijk ruimte in Eindhoven.

Hoe verloopt de afspraak.

De afspraak duurt 1 à 2 uur en ziet er normaal gesproken zo uit:

10 minuten: Helder bepalen wat het lastige stuk precies is en alles wat je wil vragen of zeggen.

2 minuten: Stilte waarin ieder even met zijn aandacht bij zichzelf is en voelt wat er allemaal speelt.

45 – 60 minuten : Ik lees in jouw energie wat op dit moment gezien en benoemd wil worden over dit lastige stuk. Ik kijk naar je kwaliteiten en hoe je al bezig bent met dit lastige stuk. Ik probeer te duiden waar het vandaan komt, waardoor je begrip krijgt voor dit stuk . Ik kijk en benoem op welke helpende manier je hiermee om gaat. Tijdens het lezen van je energie, mag je altijd vragen stellen, daardoor wordt de boodschap helderder voor jou en dat is waar het om gaat. Jouw vragen helpen mij om de beeld taal te gebruiken die bij jou aansluit.

15 minuten: De belangrijkste boodschap van je kind voor jou helder formuleren. Checken hoe het lukt voor jou om de boodschap naar binnen te vertalen. Dus kan je de boodschap van je kind voelen als was het een boodschap voor een innerlijke kind-stuk in jou. En begrijp je wat je zelf nodig hebt om dit kind stuk te laten groeien. Hierin mag de verharding in jezelf verzachten. Deze verharding in jezelf, is ooit heel belangrijk voor je geweest, het heeft je toen veel opgeleverd, maar nu is dit niet meer nodig, je kind wijst je daar op, en het is zonde als je deze verharding doorgeeft aan je kind. We gaan benoemen op welke helpende manier jij hier al mee werkt, en eventueel wat nog meer helpend zou kunnen zijn, nu de boodschap helder is. Hierin zoeken we naar jouw oplossingen en manieren. Het is NIET mijn bedoeling dat ik jou vertel wat jij moet doen.

2 minuten: energie terug uitwisselen, wat praktisch inhoud dat we allebei in stilte zijn.

10 minuten: Napraten over hoe het voor jou en voor mij was.

2 minuten: eventueel een volgende afspraak plannen en afsluiten.

Contact:

mariekelinders1@gmail.com of 06-422 84 505

Ik kijk er naar uit contact met je te hebben hierover. Alle vragen zijn welkom. En als het goed voelt help ik je graag de fluister boodschap van je kind voor jou te vinden.