Spiegelkind coaching op afspraak.

Speelt er iets tussen jou en je kind wat je behoorlijk bezig houdt. Blijf dan niet langer denken, dat het vanzelf wel over gaat. Neem contact op, dan kijken we waar de mogelijkheid tot groei zit. Het zal jou en je kind en jullie band verrijken. Het is zonde om deze kans tot groei te laten liggen in de kou.

SPIEGELKIND COACH

Vanuit de opleiding tot kindertolk, heb ik leren zien dat kinderen jou als ouder helemaal zien. En zoals jij op alle wezenlijke vlakken het beste wenst voor je kind. En jij je daar met alles wat je hebt voor in wil zetten, is dit andersom ook het geval.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is PHOTO-2019-05-18-15-26-43-3-noterend-op-flipover-Lezin-bewerkt-564x1024.jpg
Noterend wat ouders kinderen wensen….. en dus….. wat kinderen ouders wensen. En dat is heel veel moois

Maar er zijn een aantal bijzonderheden aan jouw relatie met jouw kind. Je kind ziet jou HELEMAAL. Je kind ziet / voelt ook de kwaliteiten die jij niet ontwikkeld hebt, en reageert daar óók op. Dat zal je werkgever of je partner of je buurman over het algemeen niet op die manier doen. Een voorbeeld; Misschien heb jij niet geleerd om echt heel boos te worden omdat je als kind de conclusie hebt getrokken dat dit niet wijs was. Het kan dat je daardoor ook een enorme kracht laat liggen. En dat je kind je daarop aanspreekt door héél boos te worden, en jij keer op keer tot diep vanbinnen geconfronteerd wordt met dit onder ontwikkelde deel van je.

Het kan dat je ergens aanvoelt dat wat er gebeurd tussen jou en je kind echt iets met jou te maken heeft. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Dit zijn de stukken waarop ik de ouder graag help. Ik ga dit samen met jou, de ouder, figuurlijk boven water krijgen. En zo gewenst een klein beetje coachen om jezelf hierin te coachen, want dit was tot nu toe een soort verboden terrein, het bleef niet voor niets onder ontwikkeld.