Fluister – kind – coachi

Is er iets van je kind dat jou steeds raakt?

Welkom, ik kijk graag met je mee, en begeleid je in het liefdevol kijken naar een stuk in jezelf dat aandacht wil en dat jouw kind steeds raakt.

Tijdens een lezing schreef op ik wat ouders hun kind wensen. en andersom dus ook. Dit zijn toch echt de mooiste dingen, waar het in het leven om gaat……

Hooggevoeligheid, weerbaarheid en fluisterkind-begeleiding.

Doordat ik voor de weerbaarheidstrainingen, de ouders ook altijd even wilde spreken, merkte ik dat ouders regelmatig hevig geraakt werden door wat ze bij hun kind zagen. Het leek over een diepere laag te gaan dan de oppervlakte, waarbij het aanleren van vaardigheden aan het kind goed werkt. Het fluisterkind was voor mij het antwoord hierop. Inmiddels heb ik mijn intuïtie stevig ontwikkeld, deze zet ik in bij het vinden van de diepere laag.

Wat jou raakt in de buitenwereld, is wat er geheeld mag worden in je binnenwereld. Hierover gaat deze methode.

Kinderen zijn zulke mooie spiegels, ze wijzen je precies je kwaliteiten, en ook de zere plek aan. Je merkt het aan hoe hevig je geraakt wordt door iets wat je kind doet of heeft. Natuurlijk wil je je kind helpen, als er iets niet lekker loopt, maar soms is de beste manier om je kind te helpen, te kijken naar wat dit hevige gevoel bij jou je wil vertellen.

Welkom, ik kijk graag met je mee, en begeleid je in het liefdevol kijken naar een stuk in jezelf dat aandacht wil en dat jouw kind steeds raakt.

Hoe gaat dat in zijn werk;

Nadat wij samen gekeken hebben naar wat er gezien wil worden, zal jij begrijpen wat er op een dieper nivo gebeurd en zal je anders kijken naar wat jou voorheen zo diep kon raken. Je beseft dat er iets in jou geheeld is of wordt. De situaties die jou voorheen krampachtig maakten krijgen ontspanning en oplossingen dienen zich aan op natuurlijke wijze.

We spreken af in mijn praktijkruimte, of we werken via teams of zoom waarbij jij in je vertrouwde omgeving kan blijven, wat voor jou het fijnste is. Jij vertelt over wat jou zo raakt van je kind, ik zal vragen stellen als ik specifieke dingen wil weten, dus dit gaat vanzelf. Ik zet hierbij mijn intuïtie in. Eventueel doen we een oefening waarin we met liefdevolle aandacht naar dit stuk in jou gaan. Dit is meteen helend.

Dan ga ik kijken wat er bij jou geraakt wordt door het gedrag van je kind. Wat daarin gezien wil worden en waar dat vandaan komt. Dit doe ik door mijn intuïtie in te zetten en daarmee op jou af te stemmen. Daar hoef jij verder niets voor te doen. Ik vertel je dan de indrukken die ik krijg. Er komt dan als het ware ruimte omheen waardoor het in beweging kan komen.

Begeleiding; We schatten samen in, of het fijn is voor jouw proces om nog een keer af te spreken. Het is jouw proces, dus je mag erop vertrouwen dat jij dit zelf kan. Aan de andere kant, door de drukte van alle dag, kan het fijn zijn jezelf hierin nog wat extra ondersteuning te gunnen. Ik begeleid je dan in het liefdevol ondersteunen van jezelf. Hiervoor ben je van harte welkom.

Investering; 250,- euro

Recensies

Ik heb Marieke leren kennen als een hele warme persoonlijkheid. Ze luistert echt naar je en voelt in. Op een liefdevolle manier gaat ze naar de laag onder de pijn. Ik kreeg hierdoor een groter kader te zien en kon daardoor begrijpen wat er met me gebeurt in bepaalde situaties in m’n opvoeding. We gingen al snel terug naar het verleden, het ging vrij diep. Ze wist verbanden te leggen, die ik zelf nog niet had ontdekt. Ben daarna met mezelf aan de slag gegaan en heb oude pijnen los kunnen laten, wat echt de relatie met mijn kind ten goede is gekomen. Mooi om te zien dat dat echt werkt; door iets in mezelf te helen, ik de mindere situaties in m’n opvoeding heb weten om te buigen en heb kunnen groeien als moeder. Marieke gaf me gelijk een goed gevoel, als een goede vriendin, waarbij ik mezelf veilig voelde me open te stellen. Ze gaf me ook praktische tips, waar ik echt wat aan had. Ik kan haar iedereen warm aanbevelen.
Anna Veerman

Wat het mij gebracht heeft is dat ik niet alleen meer inzicht heb gekregen in mijn relatie met Guusje/mijn stiefdochter, maar vooral ook in mijzelf. Hoe ik ben, reageer en wat mijn verwachtingen zijn. En dat dat logischerwijs niet voor iedereen hetzelfde is. Daarnaast heeft Marieke mij inzicht gegeven in het familisysteem van mijn oude/oorspronkelijke gezin, wat erg behulpzaam is. De Reading met Marieke verliep erg ontspannen en fijn.

Mariëlle V.

De fluister-kind coaching heb ik als prettig en nuttig ervaren. Het was een coaching via skype ivm de Corona-tijd, maar dat ging eigenlijk heel goed. Marieke stelde me op mijn gemak, legde aan het begin van de coaching uit hoe de sessie er ongeveer uit ging zien, hoe zij haar intuïtie inzet en wat ik kon verwachten. De sfeer tijdens de fluiter-kind-coaching was veilig en oprecht. Marieke heeft het talent om mensen echt te “zien”, te zien wie ze werkelijk zijn. Ik vind het bijzonder hoe Marieke mij tijdens de coaching vanuit haar intuïtie inzicht gaf in mijn eigen ontwikkeling en gevoelsleven en wat dit voor invloed en wisselwerking heeft gehad en nog steeds heeft op de relatie met mijn zoon. Hierdoor werd het ook heel snel helder wat ik kan betekenen voor mijn zoon en hoe ik ons contact kan verstevigen. Ik heb er veel aan gehad.
Marieke Broens