Diepere laag.

Is er iets van je kind wat jou steeds erg raakt en zoek je hiervoor een oplossing?

Welkom, ik kijk graag met je mee, en begeleid je in het liefdevol kijken naar een stuk in jezelf dat aandacht wil en dat jouw kind steeds raakt. Je kind is hierbij niet aanwezig. Vaak zie je dat als de ouder beter begrijpt wat er onbewust speelt dat het probleem bij het kind zich oplost.

Tijdens een lezing schreef op ik wat ouders hun kind wensen. en andersom dus ook. Dit zijn toch echt de mooiste dingen, waar het in het leven om gaat……

Diepere laag waar iets zit.

Hooggevoeligheid, weerbaarheid en fluisterkind-begeleiding.

Doordat ik voor de weerbaarheidstrainingen, de ouders ook altijd even wilde spreken, merkte ik dat ouders regelmatig hevig geraakt werden door wat ze bij hun kind zagen. Het leek over een diepere laag te gaan dan de oppervlakte, waarbij het aanleren van vaardigheden aan het kind goed werkt. Het fluisterkind was voor mij het antwoord hierop. Inmiddels heb ik mijn intuïtie stevig ontwikkeld, deze zet ik in bij het vinden van de diepere laag.

Wat jou raakt in de buitenwereld, is wat er geheeld mag worden in je binnenwereld. Hierover gaat deze methode.

Kinderen zijn zulke mooie spiegels, ze wijzen je precies je kwaliteiten, en ook de zere plek aan. Je merkt het aan hoe hevig je geraakt wordt door iets wat je kind doet of heeft. Natuurlijk wil je je kind helpen, als er iets niet lekker loopt, maar soms is de beste manier om je kind te helpen, te kijken naar wat dit hevige gevoel bij jou je wil vertellen.

Welkom, ik kijk graag met je mee, en begeleid je in het liefdevol kijken naar een stuk in jezelf dat aandacht wil en dat jouw kind steeds raakt.

Hoe gaat dat in zijn werk;

Nadat wij samen gekeken hebben naar wat er gezien wil worden, zal jij begrijpen wat er op een dieper nivo gebeurd en zal je anders kijken naar wat jou voorheen zo diep kon raken. Je beseft dat er iets in jou geheeld is of wordt. De situaties die jou voorheen krampachtig maakten krijgen ontspanning en oplossingen dienen zich aan op natuurlijke wijze.

We spreken af in mijn praktijkruimte, of we werken via teams of zoom zodat jij in je vertrouwde omgeving kan blijven, wat voor jou het fijnste is. Jij vertelt over wat jou zo raakt van je kind, ik zal vragen stellen als ik specifieke dingen wil weten, dus dit gaat vanzelf. Ik zet hierbij mijn intuïtie in. Eventueel doen we een oefening waarin we met liefdevolle aandacht naar dit stuk in jou gaan. Dit is meteen helend.

Dan ga ik kijken wat er bij jou geraakt wordt door het gedrag van je kind. Wat daarin gezien wil worden en waar dat vandaan komt. Dit doe ik door je energie te lezen. Daarvoor stem ik me af op jouw energie. Daar hoef jij verder niets voor te doen. Ik vertel je dan de indrukken die ik krijg. Er komt dan als het ware ruimte omheen waardoor het in beweging kan komen.

Begeleiding; We schatten samen in, of het fijn is voor jouw proces om nog een keer af te spreken. Het is jouw proces, dus je mag erop vertrouwen dat jij dit zelf kan. Aan de andere kant, door de drukte van alle dag, kan het fijn zijn jezelf hierin nog wat extra ondersteuning te gunnen. Ik begeleid je dan in het liefdevol ondersteunen van jezelf. Hiervoor ben je van harte welkom.

Investering; Ik reken 65 euro per afspraak. Ik noem het investeren want dit investeer je in jezelf en komt ook je kind en je relatie met je kind ten goede.